kanker op

kanker op menu
even voorstellen
longkanker
ons huwelijk
ons werk
erfenis
goede tijden
slechte tijden
hoe gaat het nu
het is als muziek
ben ik een medium
ons fotoalbum

playlist
music was my first love
i'll find my way home
lets stay together
you make me feel brand new
time to say goodbye
it's a man's world
dance with my father
my girl
papa was a rolling stone
the show must go on
like a small boat
imagine

Ben ik een medium?

 • Dit is al jaren gaande, onverwachte 'ingevingen', vanuit het niets, soms eens, dan weer tijden niet. En dan een hele tijd later weer eens. Totaal onvoorspelbaar en nooit verwacht. Ik ben op die momenten ook niet in een bepaalde stemming of zo. Elke keer in een gewone opgewekte bui.

 • Ik heb deze 'raadgevingen' altijd onthouden en slechts met twee mensen gedeeld, mijn vrouw en iemand anders die ons zeer lief is. Alleen zij waren op de hoogte. Soms werd me gevraagd hoe ik over iets dacht, dan gaf ik altijd antwoord en liet het daarbij. Tot nu toe kwam de 'ingeving' altijd uit. De enige verklaring die ik er voor had wren mijn super gevoelige voelsprietjes door al het meegemaakte.
 • Tijd weten zonder klok te zien

 • Ook dat is waar, al heel veel jaar. Menigeen zal dat kunnen bevestigen. Het maakt niet uit waar ik ben, als iemand die bij me is de tijd vraagt, dan zeg ik het in opvallend veel gevallen goed, zonder ook mar een klok te zien of daarvoor te hebben gezien. Let ik daarbij op de stand van de zon, de schaduwen of iets dergelijks? Nee, nooit.
 • Mooie maar bizarre gebeurtenissen

 • De laatste tijd concentreren de 'inngevingen' zich. Een dag voor we op vakantie gaan, Zondag 12 augustus 2018, zijn het er ongeveer 10. In een andere variant, ik denk iets, het komt uit, ik doe iets, wil bijvoorbeeld iemand appen, ik ben bezig met de app te tikken, de persoon appt mij gelijktijdig. Ik pak de telefoon om iemand te bellen, ik sta met het toestel in mijn hand, de persoon belt mij op dat moment. En dat een keer of tien die dag.

 • Later ontvang ik een app van een goede vriend bij ons uit de buurt met de tekst:"Wil je je telefoonnummer even doorgeven s.v.p.?" Enkele maanden daarvoor vroeg hij dat ook. Maar ik antwoordde: "Ik zie je wel verschijnen," waarop ik gelijk besefte dat dat niet zijn vraag was, dus appte ik er gelijk ons telefoonnummer achteraan. Dar reageerde hij op met: "huh?" en daarna: "Ik heb je telefoonnummer niet gevraagd, ja paar maanden geleden!" Ik keek vervolgens nog eens naar 'zijn' app, begon heel sterk aan mezelf te twijfelen maar nee, deze app was volgens menselijke logica echt vanaf zijn mobiele account verzonden.

 • Niets bleek minder waar. Het resulteerde in een enorme nieuwe tjunami soort, een app tsunami kolkte hier de deur uit, ik had iets tastbaars! Wilde dat delen met veel mensen. Deze tsunami begon rond elf uur 's avonds en duurde tot kwart voor twee in de nacht. Veel mensen gingen zich zorgen maken om me, terecht, ik zou dat andersom ook gaan doen bij soortgelijke verhalen. De volgende ochtend kwam mijn zus gelijk naar ons, ze maakte zich terecht ook zorgen.

 • Tijdens een emotionele uitbarsting belde ze onze huisarts. Die kwam dezelfde dag en constateerde een 'Delier' bij me. Een delier kan ontstaan door een ziekte, een operatie, een ongeval of medicijnen. Deze kan binnen enkele dagen of uren ontstaan. Afgaande op de kanker is dat een rake diagnose. Daarbij nam ik ook steeds meer tijd om te praten en verminderde daardoor de ruimte voor mijn vrouw. Ik kreeg direct een injectie, welke behoorlijk snel hielp.

 • Momenteel gebruik ik pillen, ze werken wonderbaarlijk. Vervelende op de dag dat de huisarts kwam was wel dat we op het punt stonden om op vakantie te gaan, een droomvakantie dankzij Jantje Roompot. Jantje van Roompot vakanties had een enorm luisterend oor en had de Zaterdag ervoor een uur en drie kwartier met mij aan de teledoon gezeten om een vakantie te kunnen boeken. UIteindelijk was dat gelukt en nu ging het uiteindelijk toch niet door. Daarbij komt ook dat ik vanwege het feit dat er maar een paar dagen tussen boeking en vertrek zaten, geen annuleringsverzekering had genomen.

 • Het was dus ook gelijk geld kwijt, maar dat is natuurlijk een futiliteit vergeleken met zijn inzet en het uiteindelijk benoemen van alle hektiek die was ontstaan, delier. Afgeopen Vrijdag hebben we gelukkig nog een stukje van die vakantie kunnen doen, toen hebben we een nachtje genoten in het Atlantic hotel in Kijkduin. De midweek van Roompot die we daaraan voorafgaand wilden doen is helaas in het water van de Scheveninge haven gevallen. Geluk bij een ongeluk is de werking van de medicatie, thanks Doc!

 • Inmiddels zijn er weer contacten met Roompot want we willen nog steeds een weekje weg, deze keer hebben we een even warmbloedig contact met Fientje Roompot, die bij het eerste contact al over de zelfde soort oren te beschikken als Jantje.

 • Als het goed verloopt in het ziekenhuis vanochtend, het is nu Maandagochtend 20 Augustus 2018, dan gaan we vanmiddag alsnog een weekje weg boeken. De grootste drive achter deze vakantie zit in het feit dat het onze laatste vakantie samen zou kunnen zijn. In mijn bruisende energieke stand waar ik nu absoluut in sta, vol geluk, enthousiasme en blijdschap omdat we hier zelf de regie in handen hebben, vult mijn grootste anti vriend hier diverse data in,

 • Wanneer de echte aftakeling begint, de teminale fase begint, wanneer het gordijn definitief sluit voor mij. Daarom raas ik, als een wervelwind momenteel, ik ben er nog zo niet klaar voor. Je leest ook hier mee he kankertje? Hier win ik weer een veldslag van je.

 • Het is Vrijdagavond, 17 Augustus 2018. Mijn vrouw en ik genieten op afstand van de prachtige vuurwerk landenwedstrijd in Scheveningen. Het uitzicht is prachtig en we kijgen een app binnen. Afkomstig van mijn nicht en haar man, waarin staat:"We zien jullie ook overal, Valkenburg" We snappen de tekst niet, appen terug met de vraag: "Valkenburg? foto's uit oude doos, waren jullie toen bij ons?" Daarop volgde een app met:"nee, jullie op tv!, bij EO, dat railway programma, over stoomtreintje bij Schin op Geul" We hadden werkelijk nog geen idee waar ze het over hadden, wat bleek? We waren een minuut in beeld, zonder ook maar iets te weten, wel grappig. Maar ook zo in het kader van ontverwachte zaken die de afgelopen dagen steeds gebeurden. li>

  Brood reclame mediums, ik verafschuw ze

 • Elders op de website lees je waarom.
 • Ben ik wel of geen medium?

  Ne al het meegemaskte geef ik er aan toe, ik kan niet langer in een soort ontkennende stand blijven staan. Er is duidelijk meer tussen hemel en aarde en ja, ik geniet er van, als ik iemand kan helpen, een helpende hand aanreiken, daar geniet ik altijd van. Daar uit voortvloeiende dankbaarheid is voor mij de mooiste beloning.

 • Natuurlijk blijf ik een mens, heb menselijke fouten, ik kann die ingevingen nooit voor 100% garanderen. Het is nu vooral verder werken aan de eerste ingeving die betrekking op mezelf had, een aantal maanden geleden. Die ingeving vertelde me dat ik geen 60 jaar zou gaan worden.

 • Er was toen nog geen enkele sprake van kanker, er was geen vuiltje aan de lucht. Ik was leekker bezig met mijn internet werk. Tje, als ik toen had geweten wat ik nu wist dan was ik eerder begonnen met de aanpak van anti vriend kanker, was ik eerder begonnen aan het mooie leven met kanker, want zo blijf ik het nog steeds ervaren. Het horen dat je kanker hebt is een enorm slik moment. Heel veel emoties komen los maar dan gelijk aan een countdown beginnen? Dat is en blijft voor mij een absolute no go. Kanker heeft pas echt gewonnen als je zwijgt en dan nog is kanker terug te pakken op heel veel fronten.
 • medium

  andere machten

  voorspeller

  meer tussen hemel en aarde

  geen excuses meer

  universum

  hemel

  mijn nieuwe wereld
  home © kanker-op.nl - ben ik een medium terug naar top