kanker op

kanker op menu
even voorstellen
longkanker
ons huwelijk
ons werk
erfenis
goede tijden
slechte tijden
hoe gaat het nu
het is als muziek
ben ik een medium
ons fotoalbum

playlist
music was my first love
i'll find my way home
lets stay together
you make me feel brand new
time to say goodbye
it's a man's world
dance with my father
my girl
papa was a rolling stone
the show must go on
like a small boat
imagine

Goede tijden

 • Een flink deel van mijn leven bestaat uit goede tijden. Momenten of langere perioden vol geluk en liefde. De tijd vanaf mijn geboorte tot de dood van mijn vader was een hele fijne tijd. Het was opgroeien zoals het hoorde, met een liefdevolle vader en moeder en jonger zusje. Na het overlijden van mijn vader kwam er duidelijk ruis op de goede tijden lijn. Goede tijden wisselden met te grote regelmaat af met heftige slechte tijden. Helaas heb je op dat soort zaken maar betrekkelijk invloed, zeker als je heel jong bent.
 • Goede tijden zijn niet af te dwingen

 • Helaas zijn er geen bestaande knopjes waar je op kunt drukken om aan te geven welke soort tijd je voorkeur heeft. Je hebt het vaak zonder keus mee te maken, te ervaren en te ondergaan. Je kunt er ook van weglopen maar die keus komt niet voor in mijn vocabulair. Ik ga de confrontatie altijd aan, alsof het een verplicht moeten is, het is een ingebakken patroon. Het is een krachtig deel van mijn karakter wat nog sterker is geworden door al het meegemaakte. Als je niks verliest heb je minder te winnen lijkt me een goede tekst voor deze persoonlijke drive. Deze motiveert me maximaal om te blijven gaan voor het best haalbare, daarbij is opgeven geen optie.
 • Mijn eerste huwelijk

 • Duurde 28 jar en ja, ook daar zaten goede tijden in maar helaas kwamen daar ook uitgesproken slechte tijden in voor. Het mooiste was in die periode de geboorte van mijn 2 dochters, mooie mensjes waar mijn ex-vrouw en ik elf jaar op moesten wachten. Helaas was de kinderwens door lichamelijke problemen bij mijn ex niet eerder in te vullen. Door operatief ingrijpen verdween het obstakel wat de zwangerschap alles bij elkaar 11 jaar tegenhield. Door hormonen en goede medische begeleiding van een gynaecoloog werden deze 2 mooie cadeaus in 1989 en 1991 geboren.
 • Mijn tweede huwelijk

 • Verdient absoluut de hartjes rechts als enige, boven alles mijn lieve vrouw. Verder onze oudste dochter uit mijn eerste huwelijk, onze schoonzoon, onze kleinkinderen en de drie zoons, uit het eerste huwelijk van mijn vrouw, en hun vriendinnen verdienen het ook. Hoe mooi kan iets zijn wat je overkomt? Het is samen te vatten in drie woorden, mijn tweede huwelijk. Het is een korte maar zeer krachtige samenvatting waar op de website steeds weer iets over te lezen is. Hoe ik mijn vrouw toe- en aanspreek, het lijkt me heel duidelijk.
 • goede tijden

  happy  home © kanker-op.nl - goede tijden terug naar top